Komunikasi karo Supplier? Supplier
William Mr. William
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

AUGUST compressors

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • rong tahapan kompresor hawa skru VSD saklar kekal
    rong tahapan kompresor hawa skru VSD saklar kekal
  • OGOS energi Ngirit PM Motor VSD Compressor
    OGOS energi Ngirit PM Motor VSD Compressor
  • OGOS PM Compressor Speed ​​Screw Speed ​​Speed ​​Screw
    OGOS PM Compressor Speed ​​Screw Speed ​​Speed ​​Screw
  • 132KW Kompresor Udhara Loro Two Stage Kanggo Mining
    132KW Kompresor Udhara Loro Two Stage Kanggo Mining
  • HPS SERIES AIR COMPRESSOR KHUSUS UNTUK CUTTING LASER
    HPS SERIES AIR COMPRESSOR KHUSUS UNTUK CUTTING LASER
  • OGOS 15KW 20HP Air End Screw Air Air End End
    OGOS 15KW 20HP Air End Screw Air Air End End
  • OGOS 3in 1air Ttank dipasang ing Kompresor Udara Skru
    OGOS 3in 1air Ttank dipasang ing Kompresor Udara Skru
  • 30KW 40HP kompresor udara skru kacepetan tetep standar
    30KW 40HP kompresor udara skru kacepetan tetep standar
  • OGOS 15 Kompresor Udara karo Pengering lan Filter
    OGOS 15 Kompresor Udara karo Pengering lan Filter
  • rong tahap mesin tekstil kompresor udara permanen
    rong tahap mesin tekstil kompresor udara permanen

ABOUT US

NINGBO XINDA SCREW COMPRESSOR CO., LTD.was sing diadegake ing taun 1998, yaiku perusahaan produksi khusus kompresor skru modern, sing nduwe teknologi inti kompresor hawa sekrup, nduwe hak properti intelektual kanthi bebas, lan kanthi ndasari ketat sing ngeculake manufaktur kompresor hawa sensor compressor. Pabrik base.Gondhang ana 200.000 meter persegi, area bangunan 120.000 meter persegi lan staf total luwih saka 1,300, ing antarane luwih saka 300 personel profesional lan teknis. Sawise luwih saka 20 taun pangembangan, perusahaan nambah pengalaman sugih ing desain kompresor lan pabrik, duwe tim R&D sing kuwat, khusus ing solusi sistem udara sing dikompresi sampurna, terus nambah kinerja produk lan proses manufaktur. Spesialisasi produksi kompresor skru AUGUST, saiki ana seri XGT / XPT-loro tahap komprèsi kompresor berkala kompresor EGT / EPT-loro komprèsi komprèsi komprèsi kanggo industri tekstil SF / SF-T seri-siji tahap kompresor kompresor MP seri-permanen Otomatis kompresor magnet frekuensi seri YGS-kabeh ing kompresor, HPS seri-kacepetan kanggo nglereni laser kabeh ing siji kompresor WG (P) S / WHPS-banyu pelinciran banyu gratis meksa biasa lan kompresor tekanan tinggi LG (P) S seri-siji Kompresor tekanan bar tahap 3 Khusus kanggo kompresor industri lan pertambangan Kinerja kanthi apik kanggo tingkat canggih internasional, industri produk ing saindenging negara, lan diekspor menyang Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah lan wilayah liyane, sing disenengi dening pangguna.Mangkep karo bisnis bisnis saka [efisiensi, energi, linuwih lan awet "OGOS nyedhiyakake produk lan layanan bermutu tinggi, lan solusi sistem kompresor udara sing disesuaikan.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 1998
    It is a Chinese brand established in 1998.
  • 1000
    Our Factory Have More Than 1000 Employees.
  • 10000
    More Than 10000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki