Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
William Mr. William
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

AUGUST compressors

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • dua tahap magnet kompresor hawa skru VSD
    dua tahap magnet kompresor hawa skru VSD
  • OGOS énergi Ngirit PM Motor VSD Compressor
    OGOS énergi Ngirit PM Motor VSD Compressor
  • PM OGOS motor Variabel Speed ​​Screw Air Compressor
    PM OGOS motor Variabel Speed ​​Screw Air Compressor
  • 132KW Dua Panggung Skru Udara Kompresor Pikeun Pertambangan
    132KW Dua Panggung Skru Udara Kompresor Pikeun Pertambangan
  • HPS SERIES AIR COMPRESSOR KHAS UNTUK CUTTING LASER
    HPS SERIES AIR COMPRESSOR KHAS UNTUK CUTTING LASER
  • OGOS 15KW 20HP Air End Screw Air Compressor
    OGOS 15KW 20HP Air End Screw Air Compressor
  • OGOS 3in 1air Ttank Dipasang Skru Udara Compressor
    OGOS 3in 1air Ttank Dipasang Skru Udara Compressor
  • 30KW 40HP standar kacepetan compressor hawa kacepetan tetep
    30KW 40HP standar kacepetan compressor hawa kacepetan tetep
  • OGOS 15kw Air Compressor nganggo Pangering sareng Filter
    OGOS 15kw Air Compressor nganggo Pangering sareng Filter
  • dua panggang magnet Mesin Kompresor hawa permanén
    dua panggang magnet Mesin Kompresor hawa permanén

ABOUT US

NINGBO XINDA SCREW COMPRESSOR CO., LTD.was diadegkeun taun 1998, mangrupikeun perusahaan kompresor skru modéren modern, anu ngagaduhan téknologi inti kompresor hawa, kagungan hak cipta intelektual anu pinuh, sareng ku ulasan ketat ngijinkeun manufaktur hawa kompresor hawa. Pabrik base.The nyertakeun luas 200,000 meter pasagi, aréa gedong 120,000 méter pasagi sareng total staf langkung ti 1,300, anu kalebet langkung ti 300 tanaga ahli sareng téknis. Saatos pangembangan langkung ti 20 taun, perusahaan ngagaduhan pangalaman anu beunghar dina desain komprési sareng pabrik, ngagaduhan tim R&D anu kuat, khusus dina solusi sistem hawa anu dikomprés sareng sampurna, terus ningkatkeun kinerja produk sareng prosés manufaktur. Spesialisasi dina produksi kompresor skru AUGUST, ayeuna séri XGT / XPT-dua tahap tahap komprési tekanan kompresor EGT / EPT-dua tahap komprèsi komprèsi komprési kanggo industri tékstil SF / SF-T seri-tunggal tahap komprési kompresor MP seri-permanén frekuensi variabel magnet kompresor seri YGS-sadaya dina hiji kompresor, HPS séri-kacepetan pikeun motong laser sadayana dina hiji kompresor WG (P) S / WHPS-cai pelinciran minyak gratis tekanan biasa sareng tekenan compressor tinggi LG (P) S seri-tunggal panggung 3 bar tekanan rendah Kompresor Khusus pikeun industri komprési sareng pertambangan Kinerja kualitas ngahontal tingkat canggih internasional, industri produk di seluruh nagara, sareng diékspor ka Eropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng daérah sanés, disukai ku para pengguna. tina [efisiensi luhur, hemat energi, bisa dipercaya jeung awét "OGOS masihan anjeun produk sareng jasa bermutu kualitas tinggi sareng solusi sistem kompresor hawa ngaropéa.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 1998
    It is a Chinese brand established in 1998.
  • 1000
    Our Factory Have More Than 1000 Employees.
  • 10000
    More Than 10000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan